Ögonlaserbehandling

VÄLKOMMEN till Sveriges mest erfarna ögonklinik för synkorrigerande ögonlaserbehandling. De flesta synfel kan åtgärdas med laserbehandling och vi utför även förundersökning till linsbyte, RLE, för dig med åldersynthet. Alla ögonbehandlingar sker i Norrköping samt Stockholm av ögonläkare med lång erfarenhet så du är i goda händer!
.
Ögonlasern har utfört mer än 25 000 ögonlaserbehandlingar av synfel sedan 1990. Hos oss möter du Sveriges främsta ögonläkare och ett väl inarbetat team som tar hand om dig både före och efter behandlingen.

Epi- Lasik den säkraste behandlingsmetoden!
Epi- Lasik är en ytbehandling som utvecklats för erhålla maximal säkerhet och förbättra resultatet ytterligare jämfört med andra metoder.
Alla operationer utförs sterilt och efter en förundersökning avgörs om just ditt synfel kan opereras.

Vem kan operera sig?
Styrkor mellan +2,0 till -8,0 med cylinder -4,0 (brytningsfel) brukar fungera bra.
Du ska också ha fyllt 20 år och inte vara gravid eller amma.

Nils Juto har närmast dagligen utfört laseroperationer under 25 år. Han är sannolikt den ögonläkare som har utfört flest laseroperationer i Sverige och har med sitt kunnande och erfarenhet etablerat ett namn inom laseroperationer. Han arbetar också på Stockholms Ögonklinik vid Sophiahemmet.

I Stockholm är även flertalet ögonläkare verksamma. De arbetar dessutom som ögonkirurg på andra ögonkliniker där de utför mer än 1000 operationer årligen.

Vi utför förundersökningen inför din ögonbehandling. Har du frågor eller vill ha mer information om ögonbehandlingar är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi tar 600:- för undersökningen. Operationspriset är olika för olika synfel, läs gärna på Ögonlaserns hemsida för mer aktuell information.

För mer information

www.ogonlasern.se

Dela upp betalningen!

Ögonlasern erbjuder i samarbete med Wasakredit räntefri delbetalning av din operation. Kontakta oss för en snabb och enkel ansökan eller för mer information.

Gäller vid 60 mån delbetalning.

Läs mer om vårt trygghetspaket!

Ögonlasern erbjuder ett unikt omhändertagande av dig som patient såväl före, under och efter behandlingen. Det ger dig större säkerhet och trygghet och i flera fall en lägre totalkostnad.

Mer information finner du på Ögonlaserns hemsida!