Välkommen till ditt ögonapotek!

Vi optiker vill det bästa för dig och dina ögon. Du kommer till oss för att kontrollera din syn, skaffa nya linser och välja nya bågar. SE & SYNAS kan hjälpa dig med mycket mer.
Många har problem med torra, irriterade eller rinnande ögon. Det finns mängder av ögondroppar, salvor och sprayer att välja mellan. Rätt produkt för just dina ögon hjälper vi dig att hitta. Vi har kosttillskott , Optivital, som är bra för dina ögon, förändringar i gula fläcken kan i många fall lindras av produkter från vårt ögonapotek. Optivital är det enda kosttillskottet där man vetenskapligt gjort en studie, Aredsstudien, på verkningsgraden av tabletterna.

Vi har ett noga utvalt produktsortiment för att hjälpa dig med dina ögons välbefinnande.

Vi rekommenderar dig att göra en synundersökning eller tåranalys för att titta närmare på dina besvär. Efter undersökningarna kan vi vägleda dig till den rätta hjälpen för dina ögon.

Problem med torra ögon?

Boka en tåranalys hos en av våra optiker med specialutbildning i torra ögon.


Har du förändringar i gula fläcken (makuladegeneration)?

Nyhet! Nu finns ett svenskt kosttillskott, som bygger på de senaste vetenskapliga resultaten där behandling med specifika vitaminer och mineraler bevisats ha gynnsam effekt på näthinnans gula fläck (makula). Med Optivital Ögonvitamin minskar risken för att utveckla åldersrelaterade ögonsjukdomar och synnedsättning.