Styrkeslipade solglasögon

Tänk om alla visste vilken skillnad det är mellan vanliga solglasögon och polariserande solglasögon. I polariserande solglasögon finns extra filter som tar bort reflekterande blänk ifrån alla plana, jämna eller blanka ytor vilket ger ett klarare och skarpare seende. Detta gör det möjligt att se genom reflexerna i vattenytan, slippa störande reflexer och bländning vid t.ex. bilkörning, skidåkning och på stranden.

Vi har ett stort utbud av polariserande glasögon, som du kan få både med och utan din korrektionsstyrka.

Aktiv på fritiden?

Vi har synlösningar för nästan alla tillfällen. Vi kan göra solglasögon med din styrka till cykling, löpning, golf, fiske, längdskidåkning och vattensporter. Vi kan också styrkeslipa dykmasker, skytteglasögon och leverera snygga skidgoggles ifrån Zeiss.

Utbudet kan variera i våra olika butiker.

Kom in och prova skillnaden!

En hel värld att upptäcka genom Maui Jims solglas

Maui Jim startade sin historia på en solig strand i Hawaii och är idag en av de största och snabbast växande tillverkarna av polariserade solglasögon i världen. Deras glasögon håller hög kvalitet, samtliga är hård- och antireflexbehandlade samt polariserade vilket gör dem perfekta vid sport, ute på sjön, eller när du kör bil. De flesta modeller går att få både utan och med din styrka inslipat.


Ray Ban

Vill du ha en riktig solglasögonklassiker med din styrka så är Ray Bans Aviator och Wayfarermodellerna det perfekta val! Vi har även fler modeller ifrån Ray Ban som kan styrkeslipas.