Det är skillnad på glas och glas

Bredden på synfältet tillsammans med kvalitén på glasets material och dess ytbehandlingar, det är det som gör skillnaden!

Runt 40-45 årsåldern börjar de flesta känna att det är svårare att läsa utan glasögon.

Progressiva glasögon är lämpliga för dig som vill kunna se både på nära och långt håll utan att behöva byta glasögon.

Naturligtvis finns det olika prisklasser och kvalité på progressiva glas. De som kostar mer har bredare synfält, mer individuell anpassning, ofta tunnare och lättare, samt bättre repskydd och antireflexbehandlingen håller längre. Ett enklare glas i lägre prisklass har smalare synfel, mer standardiserad slipning och enklare rep och antireflexyta eller helt utan ytbehandlingar. Vi erbjuder glas och ytbehandlingar i alla prisklasser!

Vi har valt våra glasleverantörer med omsorg och säljer mest glas från Hoya och Zeiss, men vi samarbetar med alla kända glasleverantörer.

Det kan vara svårt att förstå skillnaderna, så kom gärna in till oss så berättar vi mer.

HOYA senaste progressiva glas

Omedelbar skärpa – alltid och överallt
Hoyalux iD MyStyle V+ är de nya individuellt anpassade progressiva glasen från HOYA. De ger dina kunder omedelbar skärpa och skapar fokus.


ZEISS senaste progressiva glas


Återigen har Carl Zeiss Vision kunnat presentera en nyhet på området för anpassade progressiva glas. Progressive Individual 2 med EyeFit Technology är de mest anpassningsbara progressiva glasen någonsin från Zeiss. Glasen ger naturligt seende på alla avstånd och är extremt anpassningsbara.


Hos oss finns olika typer av progressiva glas

Eftersom alla människor är olika, har vi fyra varianter av progressiva glas för ett optimalt seende. Du kan välja mellan olika kvalitetsnivåer beroende på hur brett synfält du vill ha och anpassade efter dina visuella krav.

Bra

Bättre

Bäst

Skräddarsytt