Ytan gör innehållet

Behandlingar - en investering som lönar sig i längden.

De ökar slitstyrkan och ger bättre ljusgenomsläpp, synkomfort och kontrastseende. De tar även bort blänk i glasen, vilket ger behagligare arbete vid bildskärmen och bilkörning. Slutligen gör den glatta ytan glaset mer lättskött. Det är behandlingarnas kvalitet som gör skillnaden.

Repskydd
Dagens glas är till största delen gjorda av plast, men även mineralglas finns som är naturligt reptåliga. Det finns olika plaster med olika egenskaper, men alla bör de repbehandlas för att bli tåligare och hålla längre. Dina glas tål då tuffare tag och synkvaliteten blir bättre utan repiga glas. Hårdhetsbehandlingen ligger som grund för alla våra antireflexbehandlingar.

Antireflexbehandling
Behandlingen ger bättre kontraster, klarare färger och ett bättre mörkerseende. Du ser klarare ut igenom glasen och dina ögon syns bättre.

Smutsavvisande behandling
Med en smutsavvisande ytbehandling blir glasen lättare att rengöra och håller sig fräscha och rena längre. De drar inte åt sig damm och vatten får inget fäste. Denna behandling ingår i antireflexbehandlingen.

UV-skydd
Alla våra glas har UV-skydd, vilket är viktigt för att skydda dina ögon från solens skadliga ultravioletta strålar.

Färgade glas
De flesta glas kan du få med färg, i valfri kulör och i olika mörkhetsgrader. Med färgade glas kan du göra dina glasögon lite mer personliga, men också dämpa störande ljus för ögat.

Vi hjälper dig att välja behandlingarna som passar just din livstil.

ZEISS

Robustare. Smutsavvisande. Enkla att rengöra. Med de nya innovativa behandlingarna från ZEISS blir det möjligt.


HOYA

Hi-Vision LongLife, den hårdaste behandlingen av plastglas någonsin.