Det är skillnad på glas och glas

Det är lätt att fokusera på bågen när man tittar på glasögon. Många tänker inte på vilket glas de väljer, men skillnaden i kvaliteten är stor. Vi arbetar med världsledande glasleverantörer som HOYA, Zeiss och Essilor.

Se allting tydligare, med våra moderna glas blir världen klarare och mer lockande. De håller längre, är lätta att hålla rena och skyddar dina ögon från farlig UV-strålning.

HOYA

Hoya är en av världens ledande tillverkare av glasögonglas. Forskning och utveckling utgör en stor del av verksamheten. Med ett brett produktsortiment av hög kvalitet till konkurenskraftiga priser, som ger användaren marknadens bästa synkomfort.

ZEISS

Du kan alltid förvänta dig mer av ZEISS. ZEISS har stått för bättre seende i hundra år. 1912 kom vi med världens första precisionsglas – Punktal® – som gav en hög synskärpa även när man inte tittade rakt fram. Det var en revolutionerande nyhet.

Solglasögon med styrka

Du vet väl hur viktigt det är att använda solglasögon? Vi kan ordna det mesta inom slipade solglasögon.


Egen verkstad

Du vet väl att vi har egen verkstad där vi slipar alla glas som våra glasleverantörer levererar. Det är därför vi har så korta leveranstider.